Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Έγραψαν για μας...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ

Δια βίου ...απλήρωτοι
Για πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων και δώρων-επιδομάτων που αγγίζει και τους 8 μήνες κάνει λόγο ο σύλλογος συμβασιούχων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ανηλίκων (ΙΔΕΚΕ), σε επιστολή που έστειλαν στη νέα υπουργό Παιδείας και Κατάρτισης Α. Διαμαντοπούλου. Οι συμβασιούχοι του ΙΔΕΚΕ τονίζουν ότι έχουν έρθει σε απελπιστική κατάσταση ως προς την ικανοποίηση ακόμη και των βασικών βιοτικών τους αναγκών, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς και την εξασφάλιση της ομαλής ροής των επόμενων χρηματοδοτήσεων.

Σημείωση: Όσοι βρίσκετε δημοσιεύματα για τα ζητήματα των συμβασιούχων του ΙΔΕΚΕ, παρακαλούμε να μας τα κοινοποιείτε για να τα δημοσιεύουμε

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΕΚΕ (ΙΕΚ κ.τ.λ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή