Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Στάση εργασίας για τους Συμβασιούχους την Πέμπτη

Στάση εργασίας θα γίνει την Πέμπτη (8:30- 12:30) για συμμετοχή στη συγκέντρωση των συμβασιούχων έξω από τον Άρειο Πάγο (9πμ).

Διαβάζουμε σχετικά στην Ελευθεροτυπία:

Στάσεις εργασίας και απεργίες έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Πέμπτη η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, ενώ για την Τετάρτη η Ομοσπονδία Συλλόγων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) εξήγγειλε 24ωρη απεργία.
Σήμερα η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζομένους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια εναντίον των αλλαγών που προωθεί η Κυβέρνηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Την Πέμπτη, τετράωρη στάση εργασίας, από τις 8.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης, για τους εργαζόμενους που απασχολούνται με συμβάσεις στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εξήγγειλε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ.

Στάση εργασίας τις ίδιες ώρες έχει προκηρύξει για την Πέμπτη και η ΑΔΕΔΥ, ενώ την ίδια μέρα στις 9 το πρωί οι συμβασιούχοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στον Άρειο Πάγο, όπου στη διευρυμένη Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα συζητείται η υπόθεση των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Επίσης, η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε νέο κύκλο κινητοποιήσεων που ξεκινούν με συλλαλητήριο κατά της Ακρίβειας για την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 και κορυφώνονται με 24ωρη απεργία την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου