Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

Διάλογος: Πρόταση για Ενιαίο Σύλλογο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την άποψη του συναδέλφου Βασίλη Καλύβα. Ο διάλογος στο μπλογκ των Συμβασιούχων είναι ελεύθερος και ο καθένας μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του...

"Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, σας χαιρετώ!

Είμαι της γνώμης ότι ήλθε η ώρα να αρχίσουν οι νομικές/τυπικές διεργασίες για την ενοποίηση των δύο συλλόγων, αφού έχει ήδη εκφραστεί η θετική πολιτική βούληση, από αντιπροσώπους και των δύο.
Μία πρόταση προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να γίνει εγγραφή όλων των μελών του συλλόγου μας (των ΚΕΕ) στον σύλλογο των συμβασιούχων του ΙΔΕΚΕ, μιά και ΕΙΜΑΣΤΕ συμβασιούχοι του ΙΔΕΚΕ ΕΠΙΣΗΣ. Αυτό έχει γίνει στο παρελθόν με τα στελέχη του ΚΕΔΒΜΑΠ και του ΚΕΔΒΜΕΚΕΝ (είχαν πάρει την έγκριση του ΔΣ του συλλόγου των συμβασιούχων).
Θέλει καλή διάθεση και φυσικά πολιτική βούληση. Τυχόν αρνητικές προτάσεις, ας έχουν μόνο σκοπό την εμβάθυνση των επιχειρημάτων της θετικής πρότασης.
Ο χρόνος μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο μην νομίζετε ότι είναι μακρύς και ο "Καλλικράτης" ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι εμπνέεται από το Καλόν (και Αγαθόν) για την αναμόρφωση του Κράτους...
Επιλογή ατομικών λύσεων, σε αντίθεση με αυτές των συλλογικών, έχουν ήδη πάρει απάντηση από τον ... Αίσωπο, με το λιοντάρι και τα τρία βόδια (άν φυσικά έχουμε δυσκολίες να δούμε την σύγχρονη κοινωνική μας κατάντια...)
Καλή δύναμη για μια όμορφη και δημιουργική συνέχεια!
... μια και υπάρχουν ΚΑΙ η Ομορφιά ΚΑΙ η δημιουργία ΕΠΙΣΗΣ!...

ΥΓ ας αναρωτηθούμε γιατί το ΔΣ του συλλόγου παραιτήθηκε και ας αποφύγουμε πρακτικές, που οδήγησαν πολύ αξιόλογους συναδέλφους στην παραίτηση αυτή..."

Βασίλης Καλύβας
Προϊστάμενος ΚΕΕ Ηλιουπόλεως Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου